Arbeitnehmer

Arbeitnehmer

ÜBER UNS

Ich möchte mich auch auf diesem Wege für deine, für eure bisherige Hilfe bedanken! Wenn du es mir gestattest, würde ich in Zukunft meine Bekannten in ähnlichen Situationen an dich verweisen - ich bin für deine Ausdauer und Flexibilität sehr dankbar. In meinen Augen verkörpert JOBCAPITAL diejenige Hilfe, die Arbeitssuchende wirklich brauchen.

Ziel:
Jahr für Jahr helfen wir Hunderten von Menschen nicht nur einen neuen Job zu finden, sondern den am meisten passenden zu bekommen. In den vergangenen Jahren sind wir dank unserem Engagement und Know-how zu einem der wichtigsten Akteure in der Region geworden. Wir pflegen Kontakte zu fast allen größeren lokalen Arbeitgebern, so haben Arbeitssuchende, die unsere Leistungen in Anspruch nehmen, einen deutlichen Vorteil bei der Bewerbung um den ersehenen Job. Wenn unsere Ziele Ihnen sympathisch sind und Sie der Meinung sind, dass wir der richtige Partner für die Arbeitsuche sein können, so können Sie uns durch einen Klick auf „Anmelden“ ihr Lebenslauf einsenden bzw. Sie können sich unter „Stellenangebote“ auch direkt bewerben, falls sie eine sympathische Stelle gefunden haben.

Wir sind stolz darauf, dass wir unter dem Aspekt der finanziellen Stabilität zu den Tops der ungarischen Firmen gehören. Wir haben das Zertifikat AA (Doppel-A) von Bisnode erhalten, über das nur 1,75 Prozent aller ungarischen Firmen verfügen. Das zeigt, dass eine Geschäftsbeziehung mit unserer Firma geringe finanzielle Risiken aufweist.

Bisnode tanusitvany

Unser Team

Geschäftsleitung

Papp Zoltán Péter
Geschäftsführer
Egyed Mihály
Chief Operating Officer
Beimel Ádám
Business Development Manager (Ausland)
Scheich Zoltán
Finanzleiter

Divisionsleiter

Láng Csenge
Divisionsleiterin (Personalvermittlung)
Rill Fanni
Divisionsleiterin (Arbeitnehmerüberlassung - Ausland)
Vári Ágnes
Divisionsleiterin (Arbeitnehmerüberlassung)

HR-Mitarbeiter

Fenyvesi Eszter
HR Business Partner
Abbas Leila
Recruitment Consultant (Personalvermittlung)
Szabó Zsófia
Recruitment Consultant (Arbeitnehmerüberlassung)
Lendvay Lajos
Recruitment Consultant (Arbeitnehmerüberlassung-Ausland)
Tóth Barbara
Recruitment Consultant (Personalvermittlung)
Berettyán Anna
Recruitment Consultant (Personalvermittlung)
Kopasz Kristóf
Recruitment Consultant (Personalvermittlung)

Admin

Gulyás Krisztina
Executive Assistant
Tarnai Attila
Marketing Manager
Berényi Anita
Lohn- und Gehaltsbuchhalterin
Pajorné Szentes Krisztina
Finanzassistentin
Helmeczi Orsolya
Tender Referentin

Trainees

Mercz Anita
Praktikantin
Papp Viktória
Praktikantin

BLOG

Milyen a jó csapatépítő?

Az elmúlt 10-15 évben a csapatépítők száma nagyon megnövekedett. Ennek a legfontosabb oka az, hogy rájöttek a teljesítménynövelő hatására. A munkatársak a közös élmények miatt jobb kapcsolatot ápolnak egymással, ezáltal jobban dolgoznak együtt és így nő az eredményességük.

Tovább...

Átadták a Warema pécsi üzemét

Október 17-én adták át Újhegyen a Warema új gyártó csarnokát. Az Európában piacvezető, árnyékolástechnikával foglalkozó cég a fő termékének a gyártását kezdte meg Pécsen. A gyártó csarnok átadóján jelen volt Angelique Renkhoff-Mücke, a Warema csoport elnök- vezérigazgatója is, aki kiemelte, hogy Pécsen az infrastruktúra mellett megtalálták a képzett munkaerőt is. Az új 1800nm-es csarnokban jelenleg 20-an dolgoznak és további munkaerőfelvételt terveznek a következő hónapokban. Nagy büszkeség számunkra, hogy a Jobcapital kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy megkeressük a képzett munkaerőt a részükre. Az új dolgozók munkáját eleinte Németországból érkezett munkatársak fogják segíteni, hogy a zsalúziagyártás folyamatát minél szakszerűbben tudják majd végezni. A Warema csoport a családi vállalkozásból nőtte ki magát és jelenleg 3700 munkatársat foglalkoztat. Itt lehet jelentkezni az állásra:https://jobcapital.eu/munkavallalok/regisztracio

Tovább...

Út a magasba

A Magnus Aircraft október 15-én egy rendkívül színvonalas megnyitóval ünnepelte iroda épületük és összeszerelő üzemük elkészültét. A repülőgépgyár a jelenlegi kapacitásával évente közel 100 repülőgépet lesz képes gyártani.

Tovább...

Mit kérdezz az állásinterjún?

Egy állásinterjún nem csak az a fontos, hogy beszélj magadról és közben kérdez téged a cégvezető, tulajdonos, HR-es… Legalább ennyire lényeges, hogy te is megtudj mindent a cégről azért, hogy a megfelelő döntést tudd meghozni. Kérdéseiddel olyan információkat tudhatsz meg, amelyeket máshogy nem, illetve ha a kérdéseid valóban jók és értelmesek, akkor az pozitív jelzés az interjúztatók felé. Minden pozícióhoz más-más speciális kérdés passzol, de itt találsz néhány hasznosat:  - Hogy néz ki egy tipikus munkanap a cégnél? Ebből a kérdésből leszűrheted, hogy téged hosszú távon tud motiválni ez a munka, vagy sem. - Melyek a legnagyobb kihívások ebben a pozícióban? Kiderülhet számodra, hogy a feladat számodra esetleg túl könnyű és nem jelent semmi kihívást, vagy akár az ellenkezője is. - Milyen további készségek fontosak ebben a pozícióban?Előfordulhat, hogy valamiről nem írtál az önéletrajzodban, de ettől függetlenül értesz hozzá és ha felhozzák, akkor be tudod bizonyítani is azt.Hogy méri a cég a sikert?A kérdésből kiderül, hogyan értékelik a munkád és azt is megtudhatod, hogy van esélyed előre lépni a ranglétrán. Milyen eredményeket várnak tőlem a következő 3 hónapban és ez miben változik a próbaidő lejárta után az első évben?Az interjúztató fejében biztosan van egy terv, hogy mit vár majd el tőled. Hasznos, ha látod milyen elvárások várnak rád. 

Tovább...

Pécsre költözik a Warema

Európa legnagyobb árnyékolástechnikával foglalkozó cége a már meglévő termékeinek gyártását Pécsre hozza. A Jobcapital minden munkatársa számára nagy örömet és pozitív visszaigazolást jelent az, hogy egy újabb tekintélyes külföldi vállalattól kapunk bizalmat arra, hogy minden munkatársat mi toborozzunk a részükre.

Tovább...

KONTAKT

Jobcapital Kft.

 • Telefonnummer
  +36 72 223 223
 • Email
 • Address
  H-7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky. u. 2/1
 • Fax
  +36 72 223 224
 • Bürozeiten
  H-Sz 8-12, K-Cs 13-17, P - Geschlossen