Candidates

Candidates

ABOUT US

I would like to thank you for all the help you have given me so far. If you don’t mind, I’ll tell all of my friends in a similar situation about you. I am grateful for your perseverance and flexible attitude. To me, JOBCAPITAL is the embodiment of the kind of help a jobseeker requires.

Mission:
Over the years we have helped hundreds of people not only to get a new job, but to find the job that is most suitable for them. We have the attitude and expertise that made us a key player in the region. We established contacts with most of the larger employers of the region, therefore we can provide a huge advantage to jobseekers who wish to apply for their dream job. If you agree with our goals and consider us an appropriate partner in the job hunt, please click on the ‘Registration’ button and send us your CV, or you can apply directly to a job under ‘Job openings’.

We are proud to be one of the top Hungarian companies as far as financial stability is concerned. We have received the double A (AA) certificate of Bisnode, which has been earned by a mere 1.75% of companies in Hungary. This is a sign that doing business with us has very low financial risk.

Bisnode tanusitvany

Our team

Leadership

Papp Zoltán Péter
Chief Executive Officer
Egyed Mihály
Chief Operating Officer
Beimel Ádám
Business Development Manager (Abroad)
Scheich Zoltán
Chief Financial Officer

Business Unit Managers

Láng Csenge
Business Unit Manager (Headhunting)
Rill Fanni
Business Unit Manager (Temporary employment - abroad)
Vári Ágnes
Business Unit Manager (Temporary employment)

HR Staff

Fenyvesi Eszter
HR Business Partner
Abbas Leila
Recruitment Consultant (Headhunting)
Szabó Zsófia
Recruitment Consultant (Temporary employment)
Lendvay Lajos
Recruitment Consultant (Temporary employment-abroad)
Tóth Barbara
Recruitment Consultant (Headhunting)
Berettyán Anna
Recruitment Consultant (Headhunting)
Kopasz Kristóf
Recruitment Consultant (Headhunting)

Admin

Gulyás Krisztina
Executive Assistant
Tarnai Attila
Marketing Manager
Berényi Anita
Payroll, Social Security and Labor Issue Clerk
Pajorné Szentes Krisztina
Financial Assistant
Helmeczi Orsolya
Tender Referant

Trainees

Mercz Anita
Trainee
Papp Viktória
Trainee

BLOG

5 ok, amiért érdemes egy fejvadásszal beszélni

Álláskeresőként a legfontosabb célunk, hogy találjunk magunknak egy olyan munkát, ami lehető legjobban kielégíti a saját igényeinket, illetve mi is nagy mértékben hozzá tudunk járulni az adott cég sikereihez.  Korábban már készítettünk egy VLOGot arról, hogy hogyan kell nekiállni az álláskeresésnek, amit ITT tudsz megnézni.

Tovább...

Hosszú hétvégék 2019-ben

Érdemes mindig előre tervezni nem csak a munkában, hanem a szabadidőben is. Ahhoz, hogy a családdal be tudjunk tervezni egy-egy hosszú hétvégi programot fontos előre látni, hogy mikor vannak a hosszú hétvégék, de ne felejtsük el azokat a napokat sem amikor le kell dolgozni azokat.

Tovább...

Milyen a jó csapatépítő?

Az elmúlt 10-15 évben a csapatépítők száma nagyon megnövekedett. Ennek a legfontosabb oka az, hogy rájöttek a teljesítménynövelő hatására. A munkatársak a közös élmények miatt jobb kapcsolatot ápolnak egymással, ezáltal jobban dolgoznak együtt és így nő az eredményességük.

Tovább...

Átadták a Warema pécsi üzemét

Október 17-én adták át Újhegyen a Warema új gyártó csarnokát. Az Európában piacvezető, árnyékolástechnikával foglalkozó cég a fő termékének a gyártását kezdte meg Pécsen. A gyártó csarnok átadóján jelen volt Angelique Renkhoff-Mücke, a Warema csoport elnök- vezérigazgatója is, aki kiemelte, hogy Pécsen az infrastruktúra mellett megtalálták a képzett munkaerőt is. Az új 1800nm-es csarnokban jelenleg 20-an dolgoznak és további munkaerőfelvételt terveznek a következő hónapokban. Nagy büszkeség számunkra, hogy a Jobcapital kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy megkeressük a képzett munkaerőt a részükre. Az új dolgozók munkáját eleinte Németországból érkezett munkatársak fogják segíteni, hogy a zsalúziagyártás folyamatát minél szakszerűbben tudják majd végezni. A Warema csoport a családi vállalkozásból nőtte ki magát és jelenleg 3700 munkatársat foglalkoztat. Itt lehet jelentkezni az állásra:https://jobcapital.eu/munkavallalok/regisztracio

Tovább...

CONTACT

Jobcapital Kft.

 • Phone
  +36 72 223 223
 • Email
 • Address
  H-7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky. u. 2/1
 • Fax
  +36 72 223 224
 • Office hours
  H-Sz 8-12, K-Cs 13-17, P - Closed