Partners

Partners

ABOUT US

Our primary goal is to present our clients with the applicants who meet their requirements the most. For us it is crucial that our work should provide solutions for all three parties. We thrive to establish long term partnership with employers and jobseekers alike.

Jobcapital turned out to be a very reliable partner in our recruiting process. We have worked together in various areas and different searches. They provide a detailed description of the candidates in both Hungarian and English. Communication is seamless. They give prompt replies to our requests.

Palik Adrienn, Soft Flow Hungary Ltd.

We specialise in Southern Transdanubia, and are familiar with the advantages and disadvantages of the region. This enables us to serve our clients’ needs effectively. With our highly qualified experts our aim is to preserve our leading position in the region, and be as fast as possible in reacting to the changes on the labour market.

Our company works at the fields of metal industry, machinery, the automotive and electronic sectors, but of course we can help in any other sector as well in recruiting the suitable staff.

We are proud to be one of the top Hungarian companies as far as financial stability is concerned. We have received the double A (AA) certificate of Bisnode, which has been earned by a mere 1.75% of companies in Hungary. This is a sign that doing business with us has very low financial risk.

Bisnode tanusitvany

Our team

Leadership

Papp Zoltán Péter
Chief Executive Officer
Egyed Mihály
Chief Operating Officer
Beimel Ádám
Business Development Manager (Abroad)
Scheich Zoltán
Chief Financial Officer

Business Unit Managers

Láng Csenge
Business Unit Manager (Headhunting)
Rill Fanni
Business Unit Manager (Temporary employment - abroad)
Vári Ágnes
Business Unit Manager (Temporary employment)

HR Staff

Fenyvesi Eszter
HR Business Partner
Szabó Zsófia
Recruitment Consultant (Temporary employment)
Lendvay Lajos
Recruitment Consultant (Temporary employment-abroad)
Tóth Barbara
Recruitment Consultant (Headhunting)
Berettyán Anna
Recruitment Consultant (Headhunting)
Kopasz Kristóf
Recruitment Consultant (Headhunting)

Admin

Tarnai Attila
Marketing Manager
Berényi Anita
Payroll, Social Security and Labor Issue Clerk
Helmeczi Orsolya
Tender Referant

Trainees

Mercz Anita
Trainee
Papp Viktória
Trainee

OUR SERVICES

 • Headhunting
 • Temporary employment
 • HRM
It is the mission of Jobcapital Kft to find the candidates that meet the requirements set by the partner companies. For this aim, it is a must to continuously match supply and demand. Please select the service that your company needs.

REFERENCES

Hauni Körber solutions BAT IT Services Harman Magnus Aircraft Soft Flow

BLOG

Milyen a jó csapatépítő?

Az elmúlt 10-15 évben a csapatépítők száma nagyon megnövekedett. Ennek a legfontosabb oka az, hogy rájöttek a teljesítménynövelő hatására. A munkatársak a közös élmények miatt jobb kapcsolatot ápolnak egymással, ezáltal jobban dolgoznak együtt és így nő az eredményességük.

Tovább...

Átadták a Warema pécsi üzemét

Október 17-én adták át Újhegyen a Warema új gyártó csarnokát. Az Európában piacvezető, árnyékolástechnikával foglalkozó cég a fő termékének a gyártását kezdte meg Pécsen. A gyártó csarnok átadóján jelen volt Angelique Renkhoff-Mücke, a Warema csoport elnök- vezérigazgatója is, aki kiemelte, hogy Pécsen az infrastruktúra mellett megtalálták a képzett munkaerőt is. Az új 1800nm-es csarnokban jelenleg 20-an dolgoznak és további munkaerőfelvételt terveznek a következő hónapokban. Nagy büszkeség számunkra, hogy a Jobcapital kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy megkeressük a képzett munkaerőt a részükre. Az új dolgozók munkáját eleinte Németországból érkezett munkatársak fogják segíteni, hogy a zsalúziagyártás folyamatát minél szakszerűbben tudják majd végezni. A Warema csoport a családi vállalkozásból nőtte ki magát és jelenleg 3700 munkatársat foglalkoztat. Itt lehet jelentkezni az állásra:https://jobcapital.eu/munkavallalok/regisztracio

Tovább...

Út a magasba

A Magnus Aircraft október 15-én egy rendkívül színvonalas megnyitóval ünnepelte iroda épületük és összeszerelő üzemük elkészültét. A repülőgépgyár a jelenlegi kapacitásával évente közel 100 repülőgépet lesz képes gyártani.

Tovább...

Pécsre költözik a Warema

Európa legnagyobb árnyékolástechnikával foglalkozó cége a már meglévő termékeinek gyártását Pécsre hozza. A Jobcapital minden munkatársa számára nagy örömet és pozitív visszaigazolást jelent az, hogy egy újabb tekintélyes külföldi vállalattól kapunk bizalmat arra, hogy minden munkatársat mi toborozzunk a részükre.

Tovább...

CONTACT

Jobcapital Kft.

 • Phone
  +36 72 223 223
 • Email
 • Address
  H-7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky. u. 2/1
 • Fax
  +36 72 223 224
 • Office hours
  H-Sz 8-12, K-Cs 13-17, P - Closed