Munkavállalóknak

Munkavállalóknak

RÓLUNK

Ezúton is meg szeretném köszönni az eddigi segítséged, segítségeteket! Ha megengeded, a jövőben jó szívvel irányítanám Hozzád a hasonló cipőben járó ismerőseimet - hálás vagyok a kitartó, rugalmas hozzáállásodért. A szememben a JOBCAPITAL megtestesíti azt a segítséget, amire valóban szüksége van egy álláskeresőnek.

Küldetés:
Évről évre több száz embernek segítünk abban, hogy ne csak egy új álláshoz jusson, hanem a számára legmegfelelőbbet kapja meg. Az elmúlt években hozzáállásunkkal, szakértelmünkkel kivívtuk, hogy a régió egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. A környéken található szinte összes nagyobb munkáltatóval kapcsolatban állunk, így a segítségünket kérő álláskeresők jóval nagyobb előnnyel indulhatnak az áhított munka megpályázásában. Ha szimpatikusak a céljaink és úgy gondolja, hogy megfelelő partnere lehetnénk az álláskeresésben, akkor a bejelentkezek gombra kattintva tudja beküldeni az önéletrajzát nekünk, illetve az állásajánlatok fülnél akár közvetlenül is lehet jelentkezni a legszimpatikusabbra.

Büszkék vagyunk rá, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából a magyar cégek élvonalába tartozunk. A Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kaptuk meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Bisnode tanusitvany

Csapatunk

Cégvezetés

Papp Zoltán Péter
Ügyvezető
Egyed Mihály
Operatív cégvezető
Scheich Zoltán
Gazdasági vezető

Csapat

Berényi Anita
Bér, TB és munkaügyi ügyintéző
Berettyán Anna
Toborzási tanácsadó
Fenyvesi Eszter
HR Business Partner
Gergelyné Dominkó Tímea
Irodavezető, Vezetői asszisztens
Helmeczi Orsolya
Pályázati referens
Horváth-Bükkösdi Fanni
Executive Search
Láng Csenge
Üzletág vezető
Lendvay Lajos
Toborzási tanácsadó
Mercz Anita
Munkaügyi ügyintéző
Molnár Tímea Eszter
Értékesítési menedzser
Papp Brigitta
Toborzási tanácsadó
Papp Viktória
Toborzási tanácsadó
Rill Fanni
Toborzási tanácsadó
Szabó Zsófia
Toborzási tanácsadó
Tarnai Attila
Marketing menedzser
Varga Liliána
Pénzügyi kontroller
Vári Ágnes
HR referens
Várkoly-Tóth Dóra
Toborzási tanácsadó
Baleon
A + Committed

BLOG

Hol tájékozódjak? - hivatalos hírforrások

Nehéz szavakkal kifejezni, milyen gyorsan száguldanak a mostani helyzetben a hírek (sőt, az álhírek is). Megjelenik egy hivatalos közlemény, azt legalább 2 hírügynökség továbbadja, a megkapott anyagokat legalább hat különböző médium feldolgozza, majd közzéteszi, mindeközben pedig egy cáfolat is megjelenhet, a legalább tucatnyi fake news-ról nem is beszélve. Lejjebb megpróbálunk most Nektek egy mértékadó hírforrás-listát mutatni, ami segíthet az események útvesztőjében eligazodni.

Tovább...

El leszek küldve? Mit lehet tudni? Lehetőségeim? - Néhány higgadt válasz

Elképesztő gyorsan változnak a vírus által okozott történések. Mi a Jobcapitalnál mindenképpen szeretnénk a Rátok vonatkozó fejlemények kapcsán is tájékoztatni Titeket, ezért a most indult blogsorozatunkban a vírus-helyzet miatti eseményekre koncentrálva kívánunk útmutatást adni. Alább azokra a kérdésekre válaszolunk, amiket Ti ilyenkor várhatóan első alkalommal feltesztek.

Tovább...

Ausztriában dolgozol? Ezek a dokumentumok legyenek most nálad!!

A  járvány miatt kihirdetett vészhelyzet, illetve az arra reagáló kormányintézkedések miatt az Ausztria és Magyarország között munkavégzés céljából rendszeresen ingázó magyar munkavállalóknak mostantól – bár jogszabály egyelőre még nem írja elő – erősen ajánlott maguknál tartani egyfajta „munkáltatói igazolást” (nem feltétlenül munkaszerződés!). Erről a napokban az Osztrák Gazdasági Kamara (WKO) adott ki a honlapján tájékoztatást.

Tovább...

Új év, új állás!?!

Év elején rengeteg fogadalom születik. A legnépszerűbbek a lefogyok, elkezdek sportolni, egészségesen étkezem majd, új állást keresek, új hobbit keresek, leszokom a dohányzásról.

Tovább...

KAPCSOLAT

Jobcapital Kft.

 • Telefon
  +36 72 223 223
 • Email
 • Cím
  H-7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky. u. 2/1
 • 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 8.
 • Fax
  +36 72 223 224
 • Ügyfélfogadási idő
  H-Sz 8-12, K-Cs 13-17, P - Zárva