Munkavállalóknak

Munkavállalóknak

RÓLUNK

Ezúton is meg szeretném köszönni az eddigi segítséged, segítségeteket! Ha megengeded, a jövőben jó szívvel irányítanám Hozzád a hasonló cipőben járó ismerőseimet - hálás vagyok a kitartó, rugalmas hozzáállásodért. A szememben a JOBCAPITAL megtestesíti azt a segítséget, amire valóban szüksége van egy álláskeresőnek.

Küldetés:
Évről évre több száz embernek segítünk abban, hogy ne csak egy új álláshoz jusson, hanem a számára legmegfelelőbbet kapja meg. Az elmúlt években hozzáállásunkkal, szakértelmünkkel kivívtuk, hogy a régió egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. A környéken található szinte összes nagyobb munkáltatóval kapcsolatban állunk, így a segítségünket kérő álláskeresők jóval nagyobb előnnyel indulhatnak az áhított munka megpályázásában. Ha szimpatikusak a céljaink és úgy gondolja, hogy megfelelő partnere lehetnénk az álláskeresésben, akkor a bejelentkezek gombra kattintva tudja beküldeni az önéletrajzát nekünk, illetve az állásajánlatok fülnél akár közvetlenül is lehet jelentkezni a legszimpatikusabbra.

Büszkék vagyunk rá, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából a magyar cégek élvonalába tartozunk. A Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kaptuk meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Bisnode tanusitvany

Csapatunk

Vezetőség

Papp Zoltán Péter
Ügyvezető
Egyed Mihály
Operatív cégvezető
Beimel Ádám
Üzletágfejlesztési vezető - külföld
Scheich Zoltán
Gazdasági Vezető

Divízióvezetők

Szentiványi Judit
Divízióvezető (Fejvadászat, HR Management)
Rill Fanni
Divízióvezető (Munkaerő-kölcsönzés, külföld)
Vári Ágnes
Divízióvezető (Munkaerő-kölcsönzés)

HR Munkatársak

Jobbágy Julianna
Szakmai vezető (Fejvadászat)
Fenyvesi Eszter
HR Business Partner
Abbas Leila
Toborzási tanácsadó (Fejvadászat)
Láng Csenge
Toborzási tanácsadó (Fejvadászat)
Lenkovitsné Perkó Ramóna
Toborzási tanácsadó (Fejvadászat)
Szabó Zsófia
Toborzási tanácsadó (Munkaerő-kölcsönzés)
Mándoki Ivett
Toborzó (Fejvadászat)

Admin

Gulyás Krisztina
Vezetői asszisztens
Tarnai Attila
Marketing menedzser
Berényi Anita
Bér, TB és munkaügyi ügyintéző
Pajorné Szentes Krisztina
Pénzügyi asszisztens
Helmeczi Orsolya
Pályázati referens

Gyakornokok

Mercz Anita
Gyakornok
Papp Viktória
Gyakornok

BLOG

Út a magasba

A Magnus Aircraft október 15-én egy rendkívül színvonalas megnyitóval ünnepelte iroda épületük és összeszerelő üzemük elkészültét. A repülőgépgyár a jelenlegi kapacitásával évente közel 100 repülőgépet lesz képes gyártani.

Tovább...

Mit kérdezz az állásinterjún?

Egy állásinterjún nem csak az a fontos, hogy beszélj magadról és közben kérdez téged a cégvezető, tulajdonos, HR-es… Legalább ennyire lényeges, hogy te is megtudj mindent a cégről azért, hogy a megfelelő döntést tudd meghozni. Kérdéseiddel olyan információkat tudhatsz meg, amelyeket máshogy nem, illetve ha a kérdéseid valóban jók és értelmesek, akkor az pozitív jelzés az interjúztatók felé. Minden pozícióhoz más-más speciális kérdés passzol, de itt találsz néhány hasznosat:  - Hogy néz ki egy tipikus munkanap a cégnél? Ebből a kérdésből leszűrheted, hogy téged hosszú távon tud motiválni ez a munka, vagy sem. - Melyek a legnagyobb kihívások ebben a pozícióban? Kiderülhet számodra, hogy a feladat számodra esetleg túl könnyű és nem jelent semmi kihívást, vagy akár az ellenkezője is. - Milyen további készségek fontosak ebben a pozícióban?Előfordulhat, hogy valamiről nem írtál az önéletrajzodban, de ettől függetlenül értesz hozzá és ha felhozzák, akkor be tudod bizonyítani is azt.Hogy méri a cég a sikert?A kérdésből kiderül, hogyan értékelik a munkád és azt is megtudhatod, hogy van esélyed előre lépni a ranglétrán. Milyen eredményeket várnak tőlem a következő 3 hónapban és ez miben változik a próbaidő lejárta után az első évben?Az interjúztató fejében biztosan van egy terv, hogy mit vár majd el tőled. Hasznos, ha látod milyen elvárások várnak rád. 

Tovább...

Pécsre költözik a Warema

Európa legnagyobb árnyékolástechnikával foglalkozó cége a már meglévő termékeinek gyártását Pécsre hozza. A Jobcapital minden munkatársa számára nagy örömet és pozitív visszaigazolást jelent az, hogy egy újabb tekintélyes külföldi vállalattól kapunk bizalmat arra, hogy minden munkatársat mi toborozzunk a részükre.

Tovább...

Szakmunkás álláskeresők vagy passzív szakmunkások tömege!?

Lépten nyomon azt lehet tapasztalni, hogy ordítanak a cégek a szakmunkáshiány miatt. Manapság az országban minden olyan vállalkozás állásokat hirdet, ahol a szakember nem egyedül dolgozik. Sajnos a tendencia is azt mutatja, hogy a Nyugat-Dunántúlon található cégek átlagosan 3 főt veszítettek el a külföldi munkavállalás miatt.

Tovább...

Ki írt legelőször önéletrajzot? és mikor?

Az önéletrajz egy nagyon fontos dokumentum az álláskeresésben, hiszen ez adja sokszor az első benyomást rólunk.- Ki írt először önéletrajzot?- Mikor készült?- Milyen pozícióra adta be?- Mi állt benne?- Sikerrel járt?

Tovább...

KAPCSOLAT

Jobcapital Kft.

 • Telefon
  +36 72 223 223
 • Email
 • Cím
  H-7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky. u. 2/1
 • Fax
  +36 72 223 224
 • Ügyfélfogadási idő
  H-Sz 8-12, K-Cs 13-17, P - Zárva